Hvorfor Hammerite?

 Med Hammerite direkte på rust kan du raskt og enkelt beskytte og dekorere dine metalloverflater. Til forskjell fra tradisjonell maling, kan Hammerite påføres direkte på rustne metalloverflater, og til og med direkte på rustbelegget.
Den spesielt utviklede 3-i-1 formelen betyr at du verken trenger primer eller grunning først.

8-ars-garanti

 

Hva gjør Hammerite unik?

  • En kombinasjon av ingredienser, nøye utvalgt for å oppnå et tykt overlappende lag maling.
  • Hammerites spesifikke formulering for overflatebehandling av jern krever ingen grundig rengjøring av rust. Du trenger heller ingen primer.
  • Den fremforskede formuleringen gir et langvarig beskyttelse i opptil 8 år.
  • Malingen tørker raskt (den er berøringstørr etter to timer) og gir en jevn og slett overflate med høy glans.

Du oppnår:

8 års garanti *

Hammerite beskytter og forynger metall, og er utviklet for å gi 8 års korrosjonsbeskyttelse. Ved hjelp av en unik alkyd-teknikk, er den spesielle malingen formulert for å bygge en tøff barriere som avstøter fukt og gir langvarig beskyttelse.

Hammerite metallmaling kan påføres direkte på rust uten bruk av primer eller grunning først. Den sterke vedheften samt de optimale egenskapene sikrer påføringen og bygger et beskyttende lag som holder syre og vann unna. Den gir en utmerket dekning på skarpe kanter.

Hammerite metallmaling er utviklet med siste avanserte teknologi for å sikre en rask dannelse av hard, ugjennomtrengelig film som gir den beste beskyttelse mot riper og stitasje. Nå kan du ferdigstille ditt prosjekt samme dag fordi overflaten er overmalbar innen 4 timer.