Maling på ulike metallunderlag

Hvordan bruker jeg Hammerite på en allerede malt overflate?

Prøvemal først på et lite område med Hammerite Metallmaling og la det tørke i en time. Hvis du finner noen feil under den malte overflaten, fjern all gammel maling før du maler videre med Hammerite metallmaling.

Hvordan bruker jeg Hammerite på en ny eller ubehandlet overflate av jern eller stål?

Hammerite Metallmaling er spesielt utviklet for å brukes direkte på en metalloverflate med minimal forbehandling. Vask først overflaten med vaskemiddel, skyll og la tørke. Mal med Hammerite Metallmaling direkte på overflaten. Ingen primer eller grunning er nødvendig.

Hvordan bruker jeg Hammerite på en rusten metalloverflate?

Hammerite Metallmaling er spesielt utviklet for å brukes direkte på en rusten metalloverflate med minimal forbehandling. Først fjerner du løs rust med en stålbørste og sandpapir og deretter vaskes overflaten med vaskemiddel, skyll og la tørke. Mal med Hammerite Metallmaling direkte på den rengjorte, rustne overflaten. Ingen primer eller grunning er nødvendig.

Hvordan bruker jeg Hammerite på en veldig rusten overflate??

Først må du fjerne løs rust med en stålbørste eller sandpapir, og deretter vaske overflaten med vaskemiddel, skyll og la tørke. For best resultat, påfør først Hammerite No.1 Anti-Rust før du maler med Hammerite Metallmaling.

Hvordan bruker Hammerite på aluminium eller galvanisert metall?

Børst først overflaten med sandpapir, vask med såpe, skyll og la tørke. Deretter påfører du et lag med Hammerite Special Metals Primer. La grunningen tørke og mal så over med Hammerite Metallmaling.

Alternativt kan du male med Hammerite Direct to Galvanized – som inneholder både grunning / metallprimer og overflatemaling, og som er spesielt utviklet for og brukes direkte på metall som ikke ruster, som f. eks rustfritt stål, aluminium, kobber, messing og sink / galvanisert.